Lumen je koliko Spherical candle power

   

  Številk v znanstvenem zapisu


Neposredna povezava do tega kalkulatorja:
https://www.pretvori-enote.info/pretvori+Lumen+v+Spherical+candle+power.phpKoliko Spherical candle power meri 1 Lumen?

1 Lumen [lm] = 0,079 579 818 558 014 Spherical candle power [SCP] - Kalkulator merskih enot, ki se lahko med drugim uporablja za pretvorbo Lumen v Spherical candle power.Pretvori Lumen v Spherical candle power (lm v SCP):

  1. Izberite pravo kategorijo s seznama, v tem primeru 'Svetlobni tok'.
  2. Nato vnesite vrednost, ko jo želite pretvoriti. Osnovne aritmetične funkcije: seštevanje (+), odštevanje (-), množenje (*, x), deljenje (/, :, ÷), eksponent (^), oklepaji in π (pi) so trenutno dovoljeni.
  3. S seznama izberite enoto, ki ustreza vrednosti, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Lumen [lm]'.
  4. Nato še izberite enoto, v katero želite pretvoriti vrednost, v tem primeru 'Spherical candle power [SCP]'.
  5. Ko se prikaže rezultat imate možnost, da ga zaokrožite na določeno število decimalnih mest, kadar je to smiselno.


S tem kalkulatorjem lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete skupaj z izvirno mersko enoto; na primer '288 Lumen'. V takšnem primeru lahko uporabite polno ime enote ali njeno okrajšavouporabite lahko na primer 'Lumen' ali 'lm'. Kalkulator nato določi kategorijo merske enote, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Svetlobni tok'. Nato pretvori vneseno vrednost v vse ustrezne enote, ki jih pozna. Na seznamu rezultatov boste zagotovo našli tudi pretvorbo, ki ste jo iskali. V nasprotnem primeru lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete tudi kot sledi: '28 lm v SCP' ali '76 lm je koliko SCP' ali '74 Lumen -> Spherical candle power' ali '1 lm = SCP' ali '23 Lumen v SCP' ali '35 lm v Spherical candle power' ali '14 Lumen je koliko Spherical candle power'. V tem primeru kalkulator prav tako nemudoma ugotovi, v katero enoto želite pretvoriti izvirno enoto. Ne glede na to, katero možnost uporabite, na ta način prihranite nepraktično iskanje ustrezne objave na dolgih seznamih s številnimi kategorijami in nešteto podprtimi enotami. Za vse to poskrbi kalkulator, ki opravilo zaključi v manj kot delcu sekunde.

Poleg tega kalkulator omogoča uporabo matematičnih izrazov. Posledično lahko skupaj izračunate več števil, kot na primer '(5 * 16) lm'. Prav tako pa lahko neposredno v pretvorbi združujete različne merske enote. To bi bilo lahko na primer videti tako: '288 Lumen + 864 Spherical candle power' ali '37mm x 18cm x 19dm = ? cm^3'. Merske enote, ki jih združite na ta način, morajo soditi skupaj ter biti smiselne v povezavi z zadevno kombinacijo.

V primeru, da poleg 'Številk v znanstvenem zapisu' dodate kljukico, bo odgovor prikazan kot eksponenten. Na primer 3,160 493 798 4×1021. V tej obliki zapisa bo številka razčlenjena na eksponent, tukaj 21 ter na dejansko število, tukaj 3,160 493 798 4. Pri napravah z omejenimi možnostmi prikazovanja števil, kot so na primer žepni kalkulatorji, se uporablja tudi način zapisa števil 3,160 493 798 4E+21. Še posebej je zaradi tega lažje brati zelo dolge in kratke številke. V primeru, da na to mesto niste dodali kljukice, je rezultat prikazan na običajni način zapisovanja števil. Pri zgornjem primeru bi bil zapis videti kot sledi: 3 160 493 798 400 000 000 000. Neodvisno od prikaza rezultatov je največja natančnost tega kalkulatorja 14 mest. To bi moralo biti dovolj natančno za večino uporab.