Kliknite tukaj za preklic soglasja za uporabo vaših osebnih podatkov


Pravilnik o zasebnosti

1. Splošne informacije

1.1. Odgovoren za to spletno mesto

Odgovorna oseba v smislu splošne uredbe o varstvu podatkov (GDPR) in drugih nacionalnih zakonov o varstvu podatkov je:

DataQualityApps e. K.
Mädelegabelweg 1
86836 Untermeitingen
Telefon: +49 (0)8232 189049
E-naslov: Kontaktni obrazec

2. Podatki, zbrani na naši spletni strani

2.1. Datoteke dnevnika strežnika

Vsakič, ko obiščete našo spletno stran, naš sistem samodejno zbira in začasno shrani naslednje podatke: vrsta in različica brskalnika, operacijski sistem, čas zahteve strežnika, naslov IP, spletna stran, s katere je uporabnik obiskal našo spletno stran, obiskana spletna stran

Ti podatki so shranjeni, da zagotovimo varnost naših sistemov. Ti podatki se ne bodo združevali s podatki iz drugih virov.

Ti podatki se začasno skladiščijo v skladu s členom 6, odstavek 1, črka f BDP.

2.2. Podatki, vneseni na spletni strani

Podatki, vneseni neposredno na spletni strani, niso shranjeni. To velja za informacije, ki jih je treba iskati, za vrednosti, ki jih je treba pretvoriti, in za podatke, ki jih je treba preveriti.

2.3. Kontaktni obrazec

Če nam pošljete poizvedbe z uporabo kontaktnega obrazca, bodo podatki, ki ste jih vnesli v kontaktni obrazec, shranjeni pri nas za namene obdelave poizvedbe. Te podatke ne delimo s tretjimi osebami.

Obdelava teh podatkov se izvede izključno po vašem soglasju (člen 6, odstavek 1, črka f BDP). Soglasje lahko kadar koli prekličete. Preklic ne vpliva na podatke, obdelane pred prejemom vaše zahteve. Če je prišlo do kršitve zakonodaje o varstvu podatkov, lahko prizadeta oseba vloži pritožbo pri pristojnih regulativnih organih.

Podatke, ki ste jih vnesli v kontaktni obrazec, bomo obdržali, dokler ne zaprosite za brisanje, prekličete soglasje za njegovo shranjevanje ali pa namena shranjevanja ni več.

2.4. Delite vsebino na Facebook, Twitter, Google+

Vsebino na naših straneh lahko delimo na socialnih omrežjih, kot je Facebook, Twitter in Google+, v skladu s predpisi o varstvu podatkov. Neposreden stik med temi omrežji in uporabnikom je vzpostavljen šele, ko uporabnik klikne enega od teh gumbov. Ni avtomatskega prenosa uporabniških podatkov operaterjem teh platform.

2.5. Google AdSense

Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov iz storitve Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Google AdSense za analizo uporabe spletnega mesta uporablja "cookies" (besedilne datoteke, shranjene na vašem računalniku) in "web beacons" (nevidna grafika). Zbrane informacije (vključno z vašim naslovom IP) se posredujejo Googlu v Združenih državah Amerike, da jih shrani na strežniku. Te podatke lahko Google prenese na Googlove pogodbene partnerje. Vendar Google ne bo združil teh podatkov s podatki o tebi, ki prihajajo iz drugih virov. Več informacij

Piškotki AdSense so shranjeni v skladu s členom 6, odstavek 1, črka f BDP. Upravitelj spletnega mesta ima legitimen interes za analizo vedenja uporabnikov, da optimizira svojo spletno stran in njegovo oglaševanje.

Piškotke lahko zavrnete tako, da izberete ustrezne nastavitve v vašem brskalniku. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov o vas na Googlu na način in za namene, navedene zgoraj.