Foot-pound force per hour je koliko Brake horsepower

Kategorija meritve:         

Prvotna vrednost:
Izvirna enota:
Ciljna enota:
  Številk v znanstvenem zapisu

Neposredna povezava do tega kalkulatorja:
https://www.pretvori-enote.info/pretvori+Foot-pound+force+per+hour+v+Brake+horsepower.phpPretvori Foot-pound force per hour v Brake horsepower (ft-lb/h v bhp):

  1. Izberite pravo kategorijo s seznama, v tem primeru 'Moč'.
  2. Nato vnesite vrednost, ko jo želite pretvoriti. Osnovne aritmetične funkcije: seštevanje (+), odštevanje (-), množenje (*, x), deljenje (/, :, ÷), eksponent (^), oklepaji in π (pi) so trenutno dovoljeni.
  3. S seznama izberite enoto, ki ustreza vrednosti, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Foot-pound force per hour [ft-lb/h]'.
  4. Nato še izberite enoto, v katero želite pretvoriti vrednost, v tem primeru 'Brake horsepower [bhp]'.
  5. Ko se prikaže rezultat imate možnost, da ga zaokrožite na določeno število decimalnih mest, kadar je to smiselno.


S tem kalkulatorjem lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete skupaj z izvirno mersko enoto; na primer '4 Foot-pound force per hour'. V takšnem primeru lahko uporabite polno ime enote ali njeno okrajšavouporabite lahko na primer 'Foot-pound force per hour' ali 'ft-lb/h'. Kalkulator nato določi kategorijo merske enote, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Moč'. Nato pretvori vneseno vrednost v vse ustrezne enote, ki jih pozna. Na seznamu rezultatov boste zagotovo našli tudi pretvorbo, ki ste jo iskali. V nasprotnem primeru lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete tudi kot sledi: '88 ft-lb/h v bhp' ali '10 ft-lb/h je koliko bhp' ali '13 Foot-pound force per hour -> Brake horsepower' ali '35 ft-lb/h = bhp' ali '5 Foot-pound force per hour v bhp' ali '69 ft-lb/h v Brake horsepower' ali '76 Foot-pound force per hour je koliko Brake horsepower'. V tem primeru kalkulator prav tako nemudoma ugotovi, v katero enoto želite pretvoriti izvirno enoto. Ne glede na to, katero možnost uporabite, na ta način prihranite nepraktično iskanje ustrezne objave na dolgih seznamih s številnimi kategorijami in nešteto podprtimi enotami. Za vse to poskrbi kalkulator, ki opravilo zaključi v manj kot delcu sekunde.

Poleg tega kalkulator omogoča uporabo matematičnih izrazov. Posledično lahko skupaj izračunate več števil, kot na primer '(14 * 12) ft-lb/h'. Prav tako pa lahko neposredno v pretvorbi združujete različne merske enote. To bi bilo lahko na primer videti tako: '4 Foot-pound force per hour + 12 Brake horsepower' ali '32mm x 49cm x 79dm = ? cm^3'. Merske enote, ki jih združite na ta način, morajo soditi skupaj ter biti smiselne v povezavi z zadevno kombinacijo.

V primeru, da poleg 'Številk v znanstvenem zapisu' dodate kljukico, bo odgovor prikazan kot eksponenten. Na primer 3,505 955 647 108 1×1031. V tej obliki zapisa bo številka razčlenjena na eksponent, tukaj 31 ter na dejansko število, tukaj 3,505 955 647 108 1. Pri napravah z omejenimi možnostmi prikazovanja števil, kot so na primer žepni kalkulatorji, se uporablja tudi način zapisa števil 3,505 955 647 108 1E+31. Še posebej je zaradi tega lažje brati zelo dolge in kratke številke. V primeru, da na to mesto niste dodali kljukice, je rezultat prikazan na običajni način zapisovanja števil. Pri zgornjem primeru bi bil zapis videti kot sledi: 35 059 556 471 081 000 000 000 000 000 000. Neodvisno od prikaza rezultatov je največja natančnost tega kalkulatorja 14 mest. To bi moralo biti dovolj natančno za večino uporab.


Koliko Brake horsepower meri 1 Foot-pound force per hour?

1 Foot-pound force per hour [ft-lb/h] = 0,000 000 505 050 505 050 51 Brake horsepower [bhp] - Kalkulator merskih enot, ki se lahko med drugim uporablja za pretvorbo Foot-pound force per hour v Brake horsepower.