Brake horsepower je koliko Foot-pound force per hour

   

  Številk v znanstvenem zapisu


Neposredna povezava do tega kalkulatorja:
https://www.pretvori-enote.info/pretvori+Brake+horsepower+v+Foot-pound+force+per+hour.phpPretvori Brake horsepower v Foot-pound force per hour (bhp v ft-lb/h):

  1. Izberite pravo kategorijo s seznama, v tem primeru 'Moč'.
  2. Nato vnesite vrednost, ko jo želite pretvoriti. Osnovne aritmetične funkcije: seštevanje (+), odštevanje (-), množenje (*, x), deljenje (/, :, ÷), eksponent (^), kvadratni koren (√), oklepaji in π (pi) so trenutno dovoljeni.
  3. S seznama izberite enoto, ki ustreza vrednosti, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Brake horsepower [bhp]'.
  4. Nato še izberite enoto, v katero želite pretvoriti vrednost, v tem primeru 'Foot-pound force per hour [ft-lb/h]'.
  5. Ko se prikaže rezultat imate možnost, da ga zaokrožite na določeno število decimalnih mest, kadar je to smiselno.


S tem kalkulatorjem lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete skupaj z izvirno mersko enoto; na primer '244 Brake horsepower'. V takšnem primeru lahko uporabite polno ime enote ali njeno okrajšavouporabite lahko na primer 'Brake horsepower' ali 'bhp'. Kalkulator nato določi kategorijo merske enote, ki jo želite pretvoriti, v tem primeru 'Moč'. Nato pretvori vneseno vrednost v vse ustrezne enote, ki jih pozna. Na seznamu rezultatov boste zagotovo našli tudi pretvorbo, ki ste jo iskali. V nasprotnem primeru lahko vrednost, ki jo želite pretvoriti, vnesete tudi kot sledi: '1 bhp v ft-lb/h' ali '90 bhp je koliko ft-lb/h' ali '8 Brake horsepower -> Foot-pound force per hour' ali '7 bhp = ft-lb/h' ali '14 Brake horsepower v ft-lb/h' ali '86 bhp v Foot-pound force per hour' ali '56 Brake horsepower je koliko Foot-pound force per hour'. V tem primeru kalkulator prav tako nemudoma ugotovi, v katero enoto želite pretvoriti izvirno enoto. Ne glede na to, katero možnost uporabite, na ta način prihranite nepraktično iskanje ustrezne objave na dolgih seznamih s številnimi kategorijami in nešteto podprtimi enotami. Za vse to poskrbi kalkulator, ki opravilo zaključi v manj kot delcu sekunde.

Poleg tega kalkulator omogoča uporabo matematičnih izrazov. Posledično lahko skupaj izračunate več števil, kot na primer '(9 * 83) bhp'. Prav tako pa lahko neposredno v pretvorbi združujete različne merske enote. To bi bilo lahko na primer videti tako: '244 Brake horsepower + 732 Foot-pound force per hour' ali '13mm x 22cm x 84dm = ? cm^3'. Merske enote, ki jih združite na ta način, morajo soditi skupaj ter biti smiselne v povezavi z zadevno kombinacijo.

V primeru, da poleg 'Številk v znanstvenem zapisu' dodate kljukico, bo odgovor prikazan kot eksponenten. Na primer 4,808 651 931 549 9×1031. V tej obliki zapisa bo številka razčlenjena na eksponent, tukaj 31 ter na dejansko število, tukaj 4,808 651 931 549 9. Pri napravah z omejenimi možnostmi prikazovanja števil, kot so na primer žepni kalkulatorji, se uporablja tudi način zapisa števil 4,808 651 931 549 9E+31. Še posebej je zaradi tega lažje brati zelo dolge in kratke številke. V primeru, da na to mesto niste dodali kljukice, je rezultat prikazan na običajni način zapisovanja števil. Pri zgornjem primeru bi bil zapis videti kot sledi: 48 086 519 315 499 000 000 000 000 000 000. Neodvisno od prikaza rezultatov je največja natančnost tega kalkulatorja 14 mest. To bi moralo biti dovolj natančno za večino uporab.